Rekisteriseloste (15.04.2021)

Rekisterinpitäjä

aGus Oy (Y-tunnus: FI31741143)
Marttilankulmantie 60 31640 Humppila
+358 50 569 3613
aku.laakso@agus.fi

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Aku Laakso
aku.laakso@agus.fi

Rekisterin nimi
aGus verkkokaupan asiakasrekisteri.

Käyttötarkoitus
Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, tilausten käsittelyyn ja toimituksiin sekä liiketoiminnallisten päätösten tietolähteenä. Rekisteriä voidaan käyttää markkinointiin, mutta ei kuitenkaan sähköiseen markkinointiin ilman vastaanottajan lupaa.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää aGus verkkokauppaan rekisteröityneiden asiakkaiden sekä verkkokaupassa tehtyjen tilausten tiedot, eli asiakkaan nimen, sähköpostin, puhelinnumeron, laskutus- ja toimitusosoitteet sekä tilausten sisällöt.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakasrekisterin pakolliset tiedot saadaan rekisteröintilomakkeesta tai tilauksen kautta. Asiakas voi milloin tahansa muuttaa ja täydentää tietojaan.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakasrekisterin sisältöä ei luovuteta aGus Oy:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu ATK-järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattuja sekä verkon osalta kuin fyysisesti. Tietoihin pääsevät vain avainhenkilöt ja niiden tarkastelu vaatii käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen.

Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen
Omia tietoja voi korjata pyytämällä sitä aGus Oy:ltä.

Muut mahdolliset oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Evästeet
Käytämme sivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi ja kerätäksemme anonyymia tilastotietoa kaupan käytöstä. Yksittäisiä henkilöitä ei pystytä tunnistamaan kerättyjen tietojen perusteella.