Tarinamme

aGus on klassisia design tuotteita valmistava yritys, jonka kivijalkana on suomalaisuus. Yrityksen on perustanut Aku Laakso vuonna 2020.

Kaikki tuotteet valmistetaan massiivipuusta ja päämateriaalina on laadukas suomalainen koivu. Tavoitteemme on koristaa koteja kestävillä materiaaleilla ohi muuttuvien muotivirtausten. Puuntyöstäminen alusta loppuun tapahtuu laadukkaasti ja metsän arvoja kunnioittaen. Tuotteet ovat monimuotoisia ja mukailevat niin perinteisiä puhtaita linjoja, skandinaavisuutta sekä modernia muotoilua.

Olemme ylpeästi Suomalainen yritys.

Design puuseppä aGus Oy

Intohimosta puutöihin

Kaikki sai alkunsa Akun intohimosta puutöihin. Puun työstäminen tuntui mielekkäältä ja ensimmäinen huonekalukin syntyi 14 vuotta sitten, hänen ollessa vasta 9-vuotias. Tuosta ajasta ja kulmahyllystä on pienen pojan haaveet saaneet alkunsa kohti aikaa, jolloin saa olla osa suomalaista muotoilua ja puuseppäosaamista.

aGus toimii keskellä kaunista maalaismaisemaa Kanta-Hämeen Koijärvellä. Tuotanto toteutetaan tuotteiden alkujuurillaan lähellä olevien metsien ympäröimänä, josta myös tuotteiden tarina alkaa. aGus tarjoaa asiakkaalle uniikin ostokokemuksen. Tavoitteena on saada asiakas tuntemaan koko tuotteen alkuperä sekä työstöprosessi.

Tuotteet toimitetaan valmiina asiakkaalle ilman välikäsiä, jolla saadaan varmistettua tuotteiden laatu.

Aku Laakso ja Kruunu-valaisin designpuuseppä aGus Oy
Aku Laakso designpuuseppä aGus Oy